حمیدرضا علمدار در نشست بررسی مسائل و مشکلات واحدهای نساجی استان افزود: رونق صنعت نساجی از اولویت صنایع استان است.
وی اظهار داشت: در پرداخت تسهیلات رونق تولید تبصره ۱۸ یکی از شاخص های مد نظر کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید ، در زمینه نساجی و پوشاک است.
علمدار یزدی افزود: در پرداخت تسهیلات اولویت ما طرحهای نیمه تمام نساجی و پوشاک است و مشوق های تشویقی برای طرحهای یاد شده در نظر گرفته میشود
وی تعداد پروانه های صادر شده صنعتی در استان را قریب به سه هزار پروانه بیان کرد و گفت: از ۸۰۰ نوع کالای که در استان تولید میشود ۱۰ درصد آن مربوط به نساجی است.
علمدار یزدی ادامه داد: از مجموع پروانههای صادر شده ۵۱۸ عدد آن مربوط به نساجی و پوشاک است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با بیان اینکه استان یزد از لحاظ تعداد واحدهای نساجی در کشور رتبه دوم را دارد گفت : در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید افزون ۶ هزار مصوبه برای ۵ هزار و ۶۰۰ پرونده تصویب شد.
علمدار یزدی افزود: از مجموع پروندهای یاد شده نزدیک به یکهزار مورد آن مربوط به واحدهای نساجی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اضافه کرد: از سال ۹۵ تا کنون، به ۷۸۱ واحد به مبلغ یکهزار و ۳۴۸ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.
علمدار یزدی یاد آور شد: ۲۵ درصد تسهیلات یاد شده به واحدهای نساجی تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: تسهیلات پرداخت شده به غیر از تسهیلات مستقیم که بانکها به واحدهای نساجی پرداخت کردند میباشد.
وی گفت : از دیماه سال گذشته تاکنون ۹ هزار و ۷۵۰ پرونده در استان ثبت سفارش شد که یکهزار و ۳۸۰ فقره آن مربوط به نساجی است.
علمدار یزدی خاطر نشان کرد:عمده ثبت سفارش در زمینه ماشین آلات، لوزام اولیه و مواد اولیه نساجی است.
وی افزود: بر اساس آمار ، برای ایجاد اشتغال در صنعت ۷۰ برابر آب کمتر از سایر بخشها در استان مصرف میشود در صورتیکه ارزش افزوده آب در صنایع ۹۴ برابر بیشتر از سایر بخش ها است.