گلنار نصراللهی اظهار کرد: واردات نخ و پارچه باید محدود شود و کوتاهی در این خصوص از انجمنها و تشکلهای نساجی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده است براساس مذاکرات و مباحث کارشناسی در این زمینه اقدام کند.
وی اضافه کرد: صنعت نساجی برای تامین ۹۰درصد نیاز داخلی نیازمند ۵/ ۲میلیارد دلار سرمایهگذاری است؛ سالانه ۲۵۰میلیون دلار واردات ماشینآلات صنایع نساجی در کشور صورت میگیرد که برخی از این ماشینآلات دست دوم است که باید از آن جلوگیری شود. مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور نساجی و پوشاک عنوان کرد: توجه به صنعت نساجی وجود دارد و امیدوارم مشکلات صنایع نساجی کشور حل و فصل شود؛ طرح بازسازی و نوسازی در کل صنایع با اولویت صنعت نساجی وجود دارد و از ابتدای سال جاری نیز این امر محقق شده است و ۴هزار میلیارد ریال تسهیلات ارائه شده و ۱۲هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع نساجی در سال جاری اختصاص داده شده است. نصراللهی یادآور شد: در رابطه با واردات غیررسمی نساجی کنترل و نظارت افزایش یافته است؛ تجارت باید در خدمت تولید باشد نه تولید در خدمت تجارت و کشور ۸۰میلیون نفری فقط با تولید محصول پیش میرود.
در همین رابطه مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت نساجی با ۵درصد سرمایهگذاری در کل کشور، ۱۳درصد اشتغال ایجاد کرده است. افسانه محرابی در آیین افتتاح رسمی دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نساجی اصفهان اظهار کرد: صنعتگران ما باید به مسائل توجه کنند و مباحث مدیریت مالی، به روزرسانی ماشینآلات، تولید، تکنولوژی و برنامهریزی را در نظر بگیرند؛ صنعت نساجی بسیار قاچاقپذیر است و در این زمینه بسیار لطمه دیده است. مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تعامل گمرک برای محدود کردن واردات در مبادی نقش موثری در رونق این صنعت داشته است.